NL / EN
Jeadvocaat:
 • @FT: The role of Dutch flower growers and arrangers in the world's most watched Easter Mass http://t.co/IxTzFrtjcp http://t.co/i6nQzdSCZQ

  20 apr 2014 - Favorite - Retweet - Reply
 • My favorite naturel spot in Netherlands is on fire: http://t.co/wtePOpHI9C. Firemen, military & rescue workers: thanx for help! #hogeveluwe.

  20 apr 2014 - Favorite - Retweet - Reply
 • RT @Advocaat_Jurist: Op 1 april 2014 start de pilot ‘externe wrakingskamer’ van de Gerechtshoven Amsterdam en Den Haag. De pilot du... http…

  3 apr 2014 - Favorite - Retweet - Reply
 • De hoed van Plasterk. Of is ie van Hennis? http://t.co/qv8bj0uXLz

  23 feb 2014 - Favorite - Retweet - Reply
 • 20 things mentally strong people do NOT do. http://t.co/sMxCbpqboj

  3 feb 2014 - Favorite - Retweet - Reply
Request form:

Name *
E-mail *
I have the following problem
Velden met een * zijn verplicht

Praat met je advocaat
Veel mensen vragen zich in bepaalde situaties af of het handig dan wel verstandig zou zijn iets met een advocaat te bespreken. Velen zijn echter niet geneigd dan maar gelijk een afspraak te maken, mede uit een kostenoverweging.

Daarom biedt jeadvocaat.nl de volgende gratis service. U kunt uw situatie, probleem of vraag kort en bondig weergeven in ons verzoekformulier.
Deze wordt per email aan ons verzonden. U ontvangt dan vervolgens, ook per email, zo spoedig mogelijk een reactie.

In het antwoord van jeadvocaat.nl staat een bondig advies om wel of niet nader te gaan spreken met een advocaat. U kunt enkel gebruik maken van deze gratis service door uw vragen met behulp van bovenstaand email-formulier te stellen.
Design: www.rewebus.nl