NL / EN
Jeadvocaat:
 • RT @Norayorukseven: Waarom lezen de #klachtencommissies en #Tuchtcolleges wel bewijsstukken maar kinderrechters niet?? Just asking!

  22 nov 2014 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • +1 “@mariskaaantjes: Leuk om al die togatweeps in het echt te ontmoeten! Goed idee, @advoCaro en @JudgeJoyce_! Was geslaagd! #Togatworrel”

  22 nov 2014 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • @Ing__ro @antisepticsolut Wel communicatie rechtbank Roermond na uitspraak taakstraf na ongeval met 3 doden http://t.co/U5Ws8kYWRW

  22 nov 2014 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • Op verzoek: uitspraak wraking huilende rechter http://t.co/0sWjjuRAhE cc @MarkTeurlings

  21 nov 2014 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • @Ing__ro @antisepticsolut oneens een vonnis kan ook ingeleid worden

  21 nov 2014 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
Klachtencommissie BJZ stelt advocaten vader in het gelijk
Geplaatst op 03.09.10

Namens een van onze cliënten dienden wij een reeks aan klachten in tegen Bureau Jeugdzorg die de Rechtbank onder meer onjuist en te laat voorlichtte over de omstandigheden binnen dat gezin. Vrijwel alle klachten werden gegrond verklaard. De Klachtencommissie deed bovendien op verzoek van de raadsman van vader, mr. Richard A. Korver, de aanbeveling aan de directie van Bureau Jeugdzorg om bij gewijzigde omstandigheden de Rechtbank daarvan voor de zitting schriftelijk te informeren, zulks vanzelfsprekend afschrift aan de betrokken partijen. Tot op het moment van de uitspraak was het Bureau Jeugdzorg gewoon om na het indienen van het verzoekschrift, hetgeen meestal meer dan 8 weken vantevoren is, geen stukken meer aan de Rechtbank te zenden en de Rechtbank dus ook niet te informeren als er zich inmiddels wijzigingen hadden voorgedaan. Download hieronder het PDF bestand voor de gehele uitspraak.

Klik hier om het bericht te openen (pdf)