NL / EN
Jeadvocaat:
 • Pre-pack maken = duur “@luukwegman: "@FD_Nieuws: Curator failliet Estro stuit op extreem hoge advieskst http://t.co/3rq9mxXkyA"

  29 nov 2014 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • @JZuidweg aan t woord over mkb-doorstart, faillissementen, 20 jarig bestaan als.ondernemer etc. #goedinitiatief http://t.co/lrnNxvgevM

  28 nov 2014 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • RT @annettevansoest: Ook in BLT, om 12.45u: de favoriete muziek van @jeadvocaat #BNR

  28 nov 2014 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • RT @NWO_NOW: Vandaag het boek "Recht van spreken" van Richard Korver (@jeadvocaat) gekregen. Ziet er erg interessant uit. http://t.co/o8IS4…

  28 nov 2014 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • Graag gedaan! @samantharaats: Bedankt @jeadvocaat voor de interessante onderwerpen tijdens de cursus over schuldenbewind."

  28 nov 2014 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
Klachtencommissie BJZ stelt advocaten vader in het gelijk
Geplaatst op 03.09.10

Namens een van onze cliënten dienden wij een reeks aan klachten in tegen Bureau Jeugdzorg die de Rechtbank onder meer onjuist en te laat voorlichtte over de omstandigheden binnen dat gezin. Vrijwel alle klachten werden gegrond verklaard. De Klachtencommissie deed bovendien op verzoek van de raadsman van vader, mr. Richard A. Korver, de aanbeveling aan de directie van Bureau Jeugdzorg om bij gewijzigde omstandigheden de Rechtbank daarvan voor de zitting schriftelijk te informeren, zulks vanzelfsprekend afschrift aan de betrokken partijen. Tot op het moment van de uitspraak was het Bureau Jeugdzorg gewoon om na het indienen van het verzoekschrift, hetgeen meestal meer dan 8 weken vantevoren is, geen stukken meer aan de Rechtbank te zenden en de Rechtbank dus ook niet te informeren als er zich inmiddels wijzigingen hadden voorgedaan. Download hieronder het PDF bestand voor de gehele uitspraak.

Klik hier om het bericht te openen (pdf)