NL / EN
Jeadvocaat:
 • @SuzanneOffice @roosvanvugt wordt hard aan gewerkt, dank voor het meezoeken

  27 mrt 2015 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • RT @DomiVerhagen: Morgen is alles beter. Met deze opbeurende woorden -die ik u overigens gratis aanbied- verlaat ik deze dag. Welterusten.

  26 mrt 2015 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • RT @rensvl: Onze nieuwe voorzitter @DeJongeAkademie @Rianneletschert. Heel veel dank aan de geweldige @JeroenJGGeurts. http://t.co/fj9h0Aa…

  26 mrt 2015 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • Niet leuk, wel belangrijk “@indigonl: Dit is niet zo’n leuke column http://t.co/eHWj2zvLZZ via @degroene”

  26 mrt 2015 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • RT @luukjmulder: Forensische teams gearriveerd. #schietpartij #bosenlommer http://t.co/ppTRe7H29Y

  26 mrt 2015 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
Klachtencommissie BJZ stelt advocaten vader in het gelijk
Geplaatst op 03.09.10

Namens een van onze cliënten dienden wij een reeks aan klachten in tegen Bureau Jeugdzorg die de Rechtbank onder meer onjuist en te laat voorlichtte over de omstandigheden binnen dat gezin. Vrijwel alle klachten werden gegrond verklaard. De Klachtencommissie deed bovendien op verzoek van de raadsman van vader, mr. Richard A. Korver, de aanbeveling aan de directie van Bureau Jeugdzorg om bij gewijzigde omstandigheden de Rechtbank daarvan voor de zitting schriftelijk te informeren, zulks vanzelfsprekend afschrift aan de betrokken partijen. Tot op het moment van de uitspraak was het Bureau Jeugdzorg gewoon om na het indienen van het verzoekschrift, hetgeen meestal meer dan 8 weken vantevoren is, geen stukken meer aan de Rechtbank te zenden en de Rechtbank dus ook niet te informeren als er zich inmiddels wijzigingen hadden voorgedaan. Download hieronder het PDF bestand voor de gehele uitspraak.

Klik hier om het bericht te openen (pdf)