NL / EN
Jeadvocaat:
 • RT @markschrader: IDFA-aanrader: Naziha's Spring. Moeder van 10 kinderen uit Amsterdam West die vecht voor een beter leven. http://t.co/u4l…

  23 nov 2014 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • RT @wol: Dat blokje RT @AT5: Een agente is gisteravond te grazen genomen door een politiehond http://t.co/GMAHfyBSd9 http://t.co/6WVHK342LR

  23 nov 2014 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • RT @Norayorukseven: Waarom lezen de #klachtencommissies en #Tuchtcolleges wel bewijsstukken maar kinderrechters niet?? Just asking!

  22 nov 2014 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • +1 “@mariskaaantjes: Leuk om al die togatweeps in het echt te ontmoeten! Goed idee, @advoCaro en @JudgeJoyce_! Was geslaagd! #Togatworrel”

  22 nov 2014 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • @Ing__ro @antisepticsolut Wel communicatie rechtbank Roermond na uitspraak taakstraf na ongeval met 3 doden http://t.co/U5Ws8kYWRW

  22 nov 2014 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
Verzoekformulier:

Naam
E-mail
Ik heb het volgende probleem

Praat met je advocaat
Veel mensen vragen zich in bepaalde situaties af of het handig dan wel verstandig zou zijn iets met een advocaat te bespreken. Velen zijn echter niet geneigd dan maar gelijk een afspraak te maken, mede uit een kostenoverweging.

Daarom biedt jeadvocaat.nl de volgende gratis service. U kunt uw situatie, probleem of vraag kort en bondig weergeven in ons verzoekformulier.
Deze wordt per email aan ons verzonden. U ontvangt dan vervolgens, ook per email, zo spoedig mogelijk een reactie.

In het antwoord van jeadvocaat.nl staat een bondig advies om wel of niet nader te gaan spreken met een advocaat. U kunt enkel gebruik maken van deze gratis service door uw vragen met behulp van bovenstaand email-formulier te stellen.
Design: www.rewebus.nl